Te Anau

I går, søndag den 19. Februar, kørte vi fra Milford Sound (heldigvis var vejen åben) til Te Anau. Her var det egentlig meningen at vi ville have været en tur i Doubtful Sound, men vi syntes ligesom at turen i Milford Sound var nok for Jeppe, så det må blive en anden gang. I stedet bestilte vi Sunday roast på en café, men jeg må ærligt indrømme at vi blev ret skuffede (de burde vist lige tage et smut til England for at se hvordan man laver en god Sunday roast. Vi fik med lam, men det virkede som om der kun var fedt og brusk, øv øv. Tror nok vi nøjes med at se dem på markerne fremover. Vi gik en lille tur i Te Anau, som dog virkede ret død (det var jo søndag). Vi var dog i supermarkedet to gange, først for at købe brød til Jeppe og senere for at handle ind til aftensmad. Kassedamen huskede Jeppe, og syntes han var very cute, med de flotteste blå øjne, og hun har jo ret 🙂
Bagefter kørte vi til Dolamore Park ved Gore, hvor vi skulle overnatte. Da vi havde parkeret, kom et ældre newzealandsk par og snakkede og fortalte, det var rigtig hyggeligt. Jeppe hyggede på den store græsplæne og på legepladsen. Det var et dejligt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *