Cathedral Caves… eller Nugget Point

I dag, mandag den 20. Februar, vores sidste hele mandag i camperen, er vi kommet til østkysten. Vi startede med at køre sydpå, og skulle ned til Cathedral Caves, men i første omgang kom vi til at køre for langt, og kom så til McLeans Falls, som vi gik en tur ind og så på. Det var fint. Da vi så kom tilbage og skulle mod caves’ne, viste det sig så at den vej vi skulle dreje ned af ikke fandtes (endelig lidt spænding, jeg havde lige nævnt for Mads hvor VIRKELIG nemt det er at rejse rundt her, frem for Asien eller Afrika.) Nå men vejen kom så lidt længere fremme, man kan kun komme ned til Caves når der er lavvandet. De åbnede så først porten kl. 15, og vi var der allerede 13.30. Det gad vi ikke vente på, så vi kørte mod Nugget Point.
Her er der mulighed for at se søløver, sæler og pingviner. Vejret i dag har dog været meget mærkeligt, lidt som om skyerne er faldet ned fra himlen, så det har været svært at se noget, og vi har også gået og kørt igennem flere skyer i dag. På Nugget Point hørte vi søløverne, der larmede, men vi kunne desværre ikke se helt derned. Vi var dog heldige at se nogle sæler, der legede på den anden side af kysten. Vi håbede på at se de guløjede pingviner, men de var desværre ikke at se i dag. Men vi tror nok at vi får flere muligheder op ad kysten.
Vi har forresten leget fårehyrder i dag. På vejen mødte vi en kæmpe fåreflok. Der kom en bonde ræsende på en ATV med et får liggende på køleren, det så ret vildt ud. Men han hyggede og råbte efter fårene, mens jeg prøvede at fange et foto af ham.
Vi overnatter i Balclutha, hvor vi var på indisk restaurant igen, endnu en gang med for meget, men rigtig god, mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *