Milford Sound

I dag, lørdag den 18., kørte vi mod Milford Sound, da vi da ellers lige havde fået et morgenbad og hilst på fårene og lamaerne, som de havde på campingpladsen. Vejen herud er en blind vej på over 100 km. Der var mange flotte bjerge undervejs, og endda nogle med sne på. Vi nåede frem over middag, og da vi havde tjekket ind på den eneste campingplads herude (som selvfølgelig er overpriced), gik vi en tur.
Vi fandt et sted, hvor vi spiste lidt frokost. Det var lidt hyggeligt med fly og helikoptere, der landede lige ved siden af os. Bagefter gik vi ned til færgeterminalen, hvor vi ville købe billet til en tur i morgen, men da vi kom derned, havde vi lyst til at tage turen med det samme, da vejret var helt perfekt. Vi snakkede med et bureau, og spurgte hvad de ville anbefale. De syntes vi skulle tage afsted med det samme, da vejret ofte skifter herude, og der tit er regn. De var så søde at de lovede os en gratis tur i morgen tidlig, hvis vi har lyst til det. Det er da god service.
Turen med båden var rigtig flot. Vi sejlede forbi en masse bjerge, vandfald og et par sælkolonier. Sælerne var dog trætte, og lå bare og dasede. Da vi nåede det tasmanske hav, sejlede vi tilbage. Jeppe var mest optaget af at kravle på trapperne og rundt over det hele, så måske det er en god ide at tage turen igen i morgen, for lige at få set alt det vi ikke så på grund af ham 🙂 Vi sejlede for resten også under et vandfald, smart, så båden lige blev vasket.
Det er et skønt sted vi har fundet at overnatte, men desværre er her en masse sandflies, så vi må sidde inde i bilen. Nu skal vi have Jeppes fødselsdagskage fra i går (mens han sover :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *