Dunedin (St. Clair)

I går (21. Feb) vågnede vi op til et fladt dæk, jeg havde lige sagt at alt bare var for nemt og fungerede. Heldigvis opdagede vi det inden vi kørte afsted, det var HELT fladt. Vi ringede til AA, som havde travlt, men sendte en mand fra et andet firma. Han kom efter kort tid. Han viste os dækket, som var helt flænset. Han fortalte at det sikkert var nogle småsten, der havde ødelagt wirerne. Han måtte se om han kunne skaffe os et nyt, det kunne han heldigvis, så det var fedt at vi var on the Road Again.
Vi kørte mod Dunedin, hvor vi havde bestemt os for at tage på St. Clair strand. Det var en hyggelig strand, med mange der prøvede at surfe lidt. Vi fik gravet nogle huller, og badet lidt i det kolde vand. Jeppe syntes det var sjovt med bølgerne, men også ret koldt. Det var en rigtig hyggelig og afslappende dag, næsten som en badeferie. Vi sov på et freedom camping-sted udenfor Dunedin, det var rigtig fint, men desværre var alle de gode pladser med havudsigt taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *