Hot Water Beach

I dag (lørdag) var vi oppe allerede før 6. Vi skulle til Hot Water Beach, her skal man komme fra cirka en time før lavvande til en time efter. Vi kom ved halv 7-tiden og det var virkelig koldt, termometeret i bilen sagde 8 grader. Så var det på med badetøjet og ned på stranden, det føltes virkelig dumt. Lige indtil vi fik gravet os et hul så stort at vi kunne ligge deri, for der kom nemlig varmt vand nedefra.
I det første hul vi gravede, var vandet kogende, så vi måtte grave et nyt. Vi lånte en skovl af nogle andre, da vi kun havde bevæbnet os med en spand og en fejebakke (det var hvad vi kunne finde i bilen). Jeppe, som var blevet vækket og plejer at være godt morgengrumpy, var i sit es. Det var fedt med det store badekar, så han svømmede, plaskede og havde en fest. Det var en virkelig anderledes og meget fascinerende oplevelse og en virkelig god måde at starte dagen på.
Da klokken nærmerede sig halv ni var vi tilbage i bilen og havde bestemt os for at køre videre. Vi kørte til Tauranga, her fik Mads sig en middagslur i bussen mens Jeppe og jeg gik på tur. Vi legede lidt på legepladsen, der var også små springvand man kunne bade i og så gik vi en tur op i byen. Vi fandt en skrammelbutik hvor vi købte 3 spande, 7 skovle, en vandkande og en masse andet sandlegetøj (vi havde jo ikke Mads med til at begrænse os).
Da Mads havde sovet fik vi lidt at spise, inden vi kørte mod Papamoa. Her fandt Vi en parkeringsplads, hvor vi måtte campere, med udsigt over vandet. Vi tog en lille badetur og Jeppe (og især Mads) hyggede sig i sandet med alle de nye sandting. Så blev det tid til bad og så har vi lige været på indkøb så vi kan overleve de næste par dage. I morgen går turen til Rotorua.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *