Hahei

I går (fredag den 3. Feb) var en rigtig køredag. Vi kørte hele vejen fra Bay of Islands til Hahei (nær Hot Water Beach). Vi kørte allerede da vi havde spist morgenmad og lige indrettet lidt mere i camperen, det tager altså en del tid lige at finde ud af hvor alt vores grej skal pakkes hen.
Vi havde kun en lille pause inden Auckland, her øvede Jeppe sig i at gå på line, og så spiste vi frokost. Desværre ramte vi fredagsmyldretrafikken gennem Auckland, så der var en hel del kø, og det tog noget længere tid end forventet. Vi kunne heldigvis følge med på Tomtom, og nåede til Hahei inden det blev mørkt. Her fandt vi vores første freedom camping, som var en fin parkeringsplads på toppen af et bjerg. Vi havde den skønneste udsigt over havet, med klipper og strand. Desværre missede vi solnedgangen, da det var lige midt i spisetid. Vi måtte igen sidde halvt i camperen, da der er en frygtelig masse måger allevegne.
Da vi havde spist gik vi en tur ned til den lille by. Vi tog stien, som blev ret offroad og bestemt ikke klapvognvenlig, så Jeppe fik sig en vild tur og vi måtte løfte vognen en del af vejen. Da vi kom ned i byen var alt stort set lukket, så ingen godnat-is til os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *