Christchurch (Sidste dag)

I dag, tirsdag den 28. Februar, vores sidste dag i New Zealand. Det var lidt svært at komme op i morges, det var bare ligesom at man ikke ville i gang med den sidste dag. Men vi kom da afsted inden frokost, og gik ind til byen og gik rundt og ledte efter et gourmetpizzasted, vi havde set en reklame for. Det var ikke sådan lige at finde, så vi blev godt sultne inden vi langt om længe fandt stedet og fik bestilt pizza.
Med fyldte maver gik vi videre rundt i byen. Vi kom blandt andet forbi et sted med 185 hvide stole til minde for de 185 ofre for jordskælvet. Derefter gik vi i Re:START Mall og shoppede de sidste ting, inden vi tog ind og så Quake-udstillingen om jordskælvene. Det var ret skræmmende, især at høre beretninger fra nogle af de overlevende fra de sammenstyrtede bygninger.
Bagefter fandt vi The Commons, hvor vi legede på græsset. Der lå nogle gamle fodbolde, så det var alletiders. På vej hjem legede vi på legepladsen i botanisk have. Jeppe prøvede om han ikke kunne fange nogle gråspurve, men heldigvis lykkedes det ikke for ham. Så fandt vi et kinesisk spisested, som Mads var meget begejstret for, både maden og indretningen. Nu har vi fået pakket de sidste ting sammen, og vi har et helt rum til souvenirs tilbage, så det er genialt.
Taxien er bestil til i morgen kl 7.45, og så flyver vi først til Auckland, derefter til Singapore, hvor vi har en 5 timer, så til København, hvor vi gerne skal lande torsdag morgen kl. 6, og så må vi se om vi har råd til en togbillet til Aarhus. Jeg er ret overbevist om at Jeppe har nogle bedsteforældre, der glæder sig rigtig meget til at se ham igen. (Og selvfølgelig også Mads og mig :-))
Det har været den fedeste tur, og vi har fået nogle fantastiske oplevelser sammen, og hvor er det et nemt land at rejse rundt i, og hvor er det lækkert at rejse med Jeppe, som bare har været så sej på hele turen og charmeret alle han er kommet i nærheden af. Så må vi bare til at planlægge hvor vi skal fejre hans 2 års fødselsdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *