Christchurch

I dag, mandag den 27. Februar, skulle vi pakke færdig og have gjort camperen ren inden aflevering. Det tog det meste af morgenen og formiddagen. Så kørte vi til Christchurch, hvor vi var så heldige at vi allerede kunne tjekke ind da vi kom. Det betød at vi kunne smide alle vores ting ind på hotelværelset, og så lige få ordnet det sidste i bilen.
Vi afleverede bilen ude ved lufthavnen. Vi havde kørte lige over 4700 km, det er da meget godt gået på fire uger. Vi mødte nogle andre danskere, som vi delte en taxi med ind til byen. Det har været en lidt underlig dag i byen. Vi har bare tullet rundt og set på byen. Store dele af bymidten blev ødelagt under jordskælvet i 2011, og det er virkelig mærkeligt at gå rundt mellem de store ødelæggelser, hvor der er kraner, arbejdsmænd og masser af tomme grunde (som nu bliver brugt til parkeringspladser), samtidig med at de genopbygger. Man kan se de ønsker at bevare nogle af deres gamle bygninger, som er støttet af store jernstolper.
Det fedeste var at vi fandt en ny, kæmpe legeplads med “vandland”, gynger, klatrevægge, rutsjebaner og en masse andet sjovt. Der skal vi tilbage til i morgen. Til aften fik vi igen indisk mad, inden vi gik gennem botanisk have (som er virkelig fin), hjem til hotellet.
I morgen er det sidste dag i New Zealand 🙁 Vi er nu ikke helt klar til at komme hjem endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *