Banks Peninsula, Akaroa pt. 2

I går og i dag har vi været ude på Banks Peninsula…
Vi havde egentlig tænkt vi skulle lidt til stranden her i morges, men det var overskyet, så vi tog i stedet tilbage til Akaroa, hvor vi havde set det skulle være Farmers Market. Markedet bestod af 5 boder; en kagebod, to olivenolieboder, en brødbod og en altmulig bod, så det var lidt tamt. Da vi gik lidt længere hen var der dog også et par boder, en solgte små kjoler og en æblemost, og så var der en mand der gerne ville spå mig, men jeg takkede pænt nej. Til frokost fandt vi et pandekagested, hvor vi fik fyldte pandekager. Det var lækkert. Senere kørte vi nordpå gennem Christchurch og op til Amberley Beach, hvor vi har slået lejr til i morgen. Stranden ligger lige ved siden af, men er desværre en stenstrand. Det har været fint vejr i dag, men dog blæst noget op her til aften. Fint, for i morgen skal vi til Hanmer Springs og bade i de varme kilder.

2 Replies to “Banks Peninsula, Akaroa pt. 2”

  1. Hej igen. Nyder at læse om jeres oplevelser.
    Kom lige i tanke om at I skal lægge mærke til stjernehimlen. Den er jo helt anderledes.
    Ha det.
    Lena

  2. Nu hvor vi er i Christchurch er der måske lidt meget lysforurening, men det har været rigtigt fint tidligere på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *