Banks Peninsula

I går (24.feb) og i dag (25.feb) har vi været ude på Banks Peninsula, som ligger lige under Christchurch. Den blev dannet af to vulkanudbrud for mange millioner år siden, nu kan man køre på det, der engang var krateret, og se ud over de mange bugter og havne. Det var en sindsygt smuk køretur på bjergvejene. Vi fandt en strand ved Okains Bay. Vi havde stort set stranden for os selv. Det var en lille bugt og vandet var fantastisk. Her hyggede vi det meste af dagen i går, inden vi kørte til Akaroa, hvor vi gik en tur på havnen. Vandet var turkisblåt, og vi skulle selvfølgelig have en is. Da vi ikke kunne finde andre steder, fandt vi en thairestaurant, men de kunne altså kun lave is med én kugle, så det måtte vi nøjes med. Da vi havde spist aftensmad, kørte vi tilbage til Okains Bay, hvor vi camperede i nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *