Abel Tasman

I dag skulle vi tidligt op, da vi skulle med vandtaxien allerede kl 9.00. Vi fik da også stresset lidt afsted, men nåede det lige til tiden. Vi havde bestemt os for at tage vandtaxien til Torrent Bay, og så gå tilbage til Marahau, ca. 17 km for det var højvandet, ellers var det kun 13 km i lavvande.
Guiden i taxien fortalte os at vandstanden svinger med ca. 4 meter, det er alligevel en hel del. Vandtaxien sejlede os forbi Split Apple Rock, som lignede et æble der var splittet midt over. Vi sejlede også forbi Adeles ø, hvor en masse sæler holdt til. Det var sjovt at se dem hoppe lidt rundt, selvom pigerne, der sad bag os, synes Jeppe var sødere at kigge på.
Derefter kom vi til Torrent Bay, og vi kunne begynde vores vandring. Det var en rigtig flot tur ved kysten. Det var en ret flad rute, og på vejen kom vi forbi Cleopatras Pool, hvor der faktisk var en vandrutsjebane i klipperne. Vi kom også til nogle små strande hvor vi kunne holde pause, det var en rigtig flot tur. Vi var tilbage sidst på eftermiddagen, og efter et isstop bestemte vi os for at køre vestpå. Vi er nu ca. halvvejs, og her har vi fundet en campingplads, så vi kan få os et lille bad i morgen tidlig, det er vist ved at være tiltrængt. Vi undskylder de manglende billeder, men nettet her er ikke særlig godt, så vi lægger nogle på når vi kan, under de gamle indslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *