Nelson

I går var det lørdag den 11. Februar, og da vi havde spist morgenmad, var vi klar til at køre ind i byen til marked og handle, men bilen kunne ikke starte. Dagen inden havde vi været inde i byen for at spise, og da vi så kom tilbage var lyset på bilen tændt. Naboerne var kede af at de ikke havde kunnet gøre noget. Der var ikke så meget at gøre ved det; bilen var DØD. Vi fik ringet til AA, og de ville sende en mand hurtigst muligt. Vi blev enige om at Mads ventede ved bilen, og Jeppe og jeg gik ind i byen for at gå på marked. På vejen derind mødte vi AA-bilen, så de var ret hurtige.
Jeppe faldt i søvn mens vi var på marked i Nelson, de havde ellers mange spændende ting. De solgte en masse lokale råvarer, og jeg fandt sågar noget der mindede om rugbrød. Senere mødtes vi med Mads. Så fik vi kigget lidt mere. Der var også en del, der solgte kunsthåndværk, vi fik dog kun købt rugbrødet og lidt frugt og grøntsager.
Bagefter skulle der storhandles i Countdown (supermarkedet). Her fik vi købt ind til de næste par dage. Så kørte vi op med Abel Tasman National Park, det er New Zealands mindste nationalpark. Vi kørte til Marahau hvor vi legede lidt ved stranden. Det blæste en hel del, men Jeppe syntes det var alletiders at kravle op og ned i de store huller Mads havde gravet. Vi fik også booket en vandtaxi til i dag, så vi kunne komme på en vandretur. Vi havde fundet et freedom camping-sted ikke langt derfra (W F Moss Scenic Reserve), så der kørte vi ned. Vejret var fantastisk, så vi hyggede med grill og leg, den eneste ulempe var de mange sandflies som blev ved med at spise os, og som vi havde jagt på inden vi gik i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *